Кандидатът на републиканците за Белия дом Доналд Тръмп вчера отпразнува провала

...
Кандидатът на републиканците за Белия дом Доналд Тръмп вчера отпразнува провала
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че депортирането на мигранти ще бъде една от първите му задачи

Кандидатът на републиканците за Белия дом Доналд Тръмп през вчерашния ден отпразнува неуспеха на законопроекта, насочен към решаването на мигрантската рецесия на границата сред Съединени американски щати и Мексико, оповестява Агенция Франс Прес. Същевременно даде обещание, че в случай че бъде избран отново, ще стартира огромна интервенция по депортиране от първия си ден на поста.

 

Съдбата на двупартийния законопроект в Сената на САЩ тази седмица акцентира желязната хватка на някогашния президент върху Републиканската партия, тъй като той се стреми да откаже на Байдън победа по горещата тематика за имиграцията.

 

" Нека не забравяме, че тази седмица имахме още една солидна победа, която всеки реакционер би трябвало да чества. Ние смазахме пагубния законопроект на Джо Байдън за отворени граници, съобщи Тръмп на протест в Южна Каролина. Цялата група свърши страхотна работа в Конгреса. Смазахме го. "

 

Под натиска на Тръмп, който желае да употребява хипотетичната уязвимост на Байдън във връзка с имиграцията, републиканските конгресмени наподобява взеха решение, че биха предпочели да спрат всякакви гранични промени до изборите през ноември.

 

Тръмп - чиято сполучлива първа президентска акция включваше основен детайл от построяването на гигантска стена на границата сред Съединени американски щати и Мексико, с цел да не позволяват мигранти - в събота разгласи, че депортирането на мигранти ще бъде една от първите му задания.

 

" На първия ден ще приключа всяка политика за отворени граници на администрацията на Байдън и ще стартираме най-голямата вътрешна интервенция по депортиране в американската история. Нямаме избор. "

 

Сега горната камара обмисля пакет за задгранична помощ, който напълно я отделя от граничния въпрос.

 

Пакетът от 95 милиарда щатски $, който следва да бъде разискван, включва финансиране за битката на Израел против бойците на " Хамас " и за основния стратегически съдружник Тайван. Големият дял обаче ще помогне на Украйна да възвърне изчерпаните ресурси от муниции, оръжия и други жизненоважни потребности, когато навлезе в третата година от войната.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР